Рекламна агенция S360

Switch to desktop

Сувенирна реклама

Сувенирна рекламаПри нас можете да намерите всичко за вашата сувенирна реклама, а качеството на сувенирите, което ще Ви предложи Рекламна агенция S360 ще Ви помогне да се отличите от голяма част от конкуренцията. Поставянето на ваш продукт или фирмено лого върху Вашите рекламни материали ще остане в съзнанието на клиентите и партньорите ви, както и ще допринесе за положителното отношение и имидж на компанията ви. Съобразявайки се с бюджета Ви ние ще предложим решения за рекламни сувенири без компромис в качеството.

И защото рекламните сувенирни продукти с по-ниска себестойност не трябва да бъдат синоним на "евтино решение", освен това при по-големите рекламни кампании трябва да говорят още на пръв поглед за дейността Ви, доверявайки се на опита ни, можете да бъдете сигурни, че ще получите максимално адекватни съвети относно съобразяването на Вашата сувенирна реклама със стила на фирмата Ви.

Естествено, когато сувенирите трябва да покажат по-специално отношение, да изразите уважение или благодарност задължително е да се подходи с оригиналност и желание да оставите трайно приятно впечатление в партньорите Ви. За целта можем да ви предложим и широк набор от луксозни рекламни сувенири и комплекти.

На база на нуждите ви, вида дейност, както и за вашето специално събитие, рекламната ни агенция може да предложи внос и брандиране на огромно разнообразие от рекламни сувенири:

Календари, календар бележници и тефтери, монетници, пишещи артикули (писалки, химикалки, моливи), текстилни рекламни материали, работно облекло, баджове, холдери, връзки за баджове, запалки, чаши, термоси, ключодържатели, визитници, подаръчни сувенирни комплекти, аксесоари за бюро, часовници, чанти, шапки, чадъри, портфейли, PC аксесоари, USB флаш памети, органайзери, рекламни офис аксесоари, електроника, сувенири за забавление, сувенири за плаж и за дома, анти-стрес артикули, хартиени торби и найлонови пликове.....както и различни похвати и техники за брандиране на сувенири със сложна форма и обем.

Посредством директен печат, трансферен, сито и тампонен печат, преге, гравиране, бродерия, голд и топъл печат, преге, UV лак ще брандираме необходимата ви информация - лога и фирмени данни върху продуктите за Вашата сувенирна реклама.

Рекламна агенция S360 ще ви предложи алтернативни еко решения за рекламни сувенири - еко торби и пликове, еко бележници и тефтери, в съчетание с еко химикалки или моливи и още много други еко рекламни артикули. Можете да бъдете сигурни, че еко решенията, които нашата рекламна агенция предлага са създадени с мисъл за опазване на природата и ще Ви отличат от повечето Ви конкуренти.

Освен предложенията за сувенирна реклама, които можете да откриете в нашия онлайн каталог, ние работим с каталози на водещите световни фирми за сувенири от всякакъв клас.
При въпрос относно сувенирна реклама - свържете се със сътрудник на рекламната агенция или изпратете запитването си на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Pекламна агенция S360 ©2006 | Сувенирна реклама, печатна реклама, външна реклама, BTL реклама. Всички права са запазени.

Top Desktop version