Рекламна агенция S360

Switch to desktop

Широкоформатен печат

Дигитална печатница към Рекламна агенция S360 предлага на своите клиенти на територията на София и цялата страна висококачествен широкоформатен печат на рекламни приложения за вътрешна и  външна реклама.

Билборди и мегаборди, фасадна реклама, винил, фолиа за брандиране на витрини, щандове и автомобили, табели, табла и пана за външна и вътрешна употреба, приложения за експо системи и светещи кутии, плакати, постери, картини, трансперанти, знамена, стикери, магнити и много други.

Хартия  - За плакати и краткотрайни рекламни кампании.
Винил за предно осветяване
- пана за билбордове, пана за вътрешна и външна реклама, включително за сгради, фасади, калкани, транспаранти средства и др.
Винил за задно осветяване - вътрешни и външни светещи кутии, задно осветени билбордове и др.
Винилна мрежа - Използва се за покриване на сгради в ремонт или строеж, за закриване на скелета, за банери при вътрешни и външни условия.
Backlit film - Подходящ е за светещи кутии, ракети, витрини със задно осветяване и много други в сферата на външната реклама.
Fix banner film - Непрозрачният сив гръб позволява рекламната визия да бъде позиционирана на места, където светлината идва откъм гърба на съоръжението.
PVC самозалепващо фолио ( мат, гланц или прозрачно)  Самозалепващо фолио за широкоформатен дигитален печат. Намира широко приложение за светещи табели, транспортна реклама , витрини и др.
ПВЦ (PVC) Cast фолио за брандиране на автомобили и места с високи изисквания за издържливост.
ПВЦ (PVC) перфо фолио за транспортна и витринна реклама
Плат за знамена - Олекотен текстилен материал с широко приложение при външни условия.
Канаваца - Изтъкан от нишки гъвкав материал, който се използва за вътрешна декорация, пана за стена, декори за сцени и студия и др.

За Вашите рекламни печатни широкоформатни продукти сме се спряли на широкоформатен принтер MUTOH ValueJet 1614 с уникалната технология на вълнообразен печат с променлив размер на капката между 3.5-21 пиколитъра и използваща под-резервоари позволяващи равномерно подаване на мастило и прецизно дозиране на капката.

В комбинация със широкоформатния принтер, посредством режещия плотер Mutoh Kona 1400 e възможно след отпечатване изрязването по контур в най-разнообразни форми на всички видове PVC фолиа за надписи за автомобили, витрини, рекламни табели и плоскости, етикети и стикери и всякакви други приложения за външна реклама.

Pекламна агенция S360 ©2006 | Сувенирна реклама, печатна реклама, външна реклама, BTL реклама. Всички права са запазени.

Top Desktop version