Рекламна агенция S360

Switch to desktop

Графичен дизайн

Графичен дизайн и предпечат
Работещите в Рекламна агенция S360 специалисти графичен дизайн и предпечат са със сериозни познания в областта на полиграфията и компютърните програми, необходими през целия процес до издаването на всеки един завършен печатен продукт.
 
Доброто познаване на различните етапи в производствения процес и дългогодишен опит в областта на рекламата и конкретно на печатната реклама спомагат за ефективността и добра комуникация с клиента.
 
Високо качество и прецизност винаги са били приоритет за нашата рекламна агенция, а залагайки на професионален предпечат и графично оформление, ние съумяваме да подготвим Вашите печатни материали, така, че да имат максимално рекламно въздействие.

При подготовка на Вашия графичен дизайн е  задължително да заложете на запомнящи се визии и ясни послания, .защото е важно рекламните Ви материали да бъдат разпознаваеми.

Много често в практиката си получаваме непрофесионално подадени файлове - в такъв случай дори с намеса от страна на дизайнер и предпечатар за допълнителна обработка - некачествения печатен продукт е почти сигурен. Затова ние винаги оказваме пълно съдействие и запознаваме нашите клиенти със специфичните изисквания към файловете за печат - препоръчителни формати, цветност, резолюция, конвертиране на шрифтове, дебелина на линиите, безопасни зони и т.н

Pекламна агенция S360 ©2006 | Сувенирна реклама, печатна реклама, външна реклама, BTL реклама. Всички права са запазени.

Top Desktop version